Farsundsvej

Procesen er igang!

admin

I slutningen af december 2018 startede arbejdet med at etablere Farsundsvejs (måske) første vejfest. En proces der, til en start foregår fra en sofa, sidenhen fra dør til dør, så fra skærm til skærm og forhåbenligt til sidst; side om side et sted på Farsundsvej. om det skal være på selve vejen, delvist i en indkørsel eller noget helt tredje, det må tiden vise.

  1. Indkøb og oprettelse af en hjemmeside samt anskaffelse af en liste over vejens beboer.
  2. En større indsamling af mobiltelefonnumre fra alle beboerne – i skrivende stund er den proces ⅔ færdig med over 20 positive og opmuntrende svar samt tilbud om hjælp.
  3. Valg af facebook gruppe som platform for debat og afstemninger. En løsning der ikke kræver “facebook venskab”, men blot en ansøgning hvor alt man skal gøre er at skrive ens hus nr.
  4. Første aktivering af farsundsvejs-sms-listen med følgende invitation til hjemme- og facebookside.
  5. Beslutning om dato for vejfest, samt et forløbende kort møde hvor ideer og rammer for den første fest kan fastsættes.
  6. Herefter kommer der en masse praktiske opgaver, fra anskaffelse af et telt, tilladelser, borde og stole, lys, pynt og meget mere af hvad folk nu har at byde ind med. I udgangspunktet skal det være gratis at deltage, og møder vi udgifter af en størrelsesorden vi bør løse i fællesskab – så indsamler vi måske 20-50kr pr husstand til fx teltleje eller lignende vi ikke kan fremskaffe. På selve dagen er tanken at alle kan medbringe en ret til en stor buffet og drikkevare naturligvis kan medbringes eller måske sælges billigt til fordel for en “cigarkasse” til næste års fest eller lignende?

Kom endelig med kommentar eller erfaringer hvis i har prøvet at starte noget tilsvarende – vi har jo helt nye beboer på vejen der flyttede ind i 10a og 10b her i sommeren 2018, men også rutinerede parcelhusejer som fx 11a der holder vej rekorden med 41 år!

Mit navn er Dennis, og jeg bor i nr 20 sammen med Signe og selvom jeg først blev husejer i 2015 har jeg boet på vejen i mere end 10 år før dette. Jeg har altid ønsket mig at se lidt mere til mine naboer og håber dette kan blive startskudet til mange gode år i selskab

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top